info@resetheus.org (+420) 222 745 574

Obvodní soud pro Prahu 1 – Ministerstvo zdravotnictví nemá důkaz o tom, že virus SARS-CoV-2 reálně existuje

ROZSUDEK v kauze Mgr. David Šubík vs. Manipulátoři.cz z.s.

Tento soudní spor vznikl na základě článku zveřejněném na webovém portálu spolku Manipulátoři.cz, ve kterém se jeho autor pod pseudonymem Iluminátor pokouší vyvrátit obsah článku Davida Šubíka publikovaného na našem webu o tom, že Ministerstvo zdravotnictví nemá důkaz o reálné existenci viru SARS-CoV-2.

Rozbor našeho článku Iluminátorem by nás vůbec nezajímal, pokud by jej server Manipulátoři.cz, údajně odhalující dezinformace a hoaxy, který je citován veřejnoprávními médii a také některými oficiálními institucemi, neprezentoval jako pravdivý s označením „dezinformace“ na úvodním obrázku našeho článku. Dehonestoval tak Mgr. Davida Šubíka, se kterým úzce spolupracujeme a k jehož úspěšné knize o podvodu s HIV/AIDS jsme nedávno financovali dotisk v nákladu 1000 kusů.

Panu Cemperovi ze spolku Manipulátoři.cz jsme posílali žádost, aby článek ze svého webu stáhnul. Ten však odepsal, že si za obsahem článku pevně stojí (i když není jeho autorem). První soudní kauzu, která proběhla proti Manipulátoři.cz z.s., vedl spolek Resetheus z.s.. Výsledkem této kauzy byla smírčí dohoda o tom, že Manipulátoři.cz uvedou před předmětným článkem upozornění, že obsah článku nijak nehodnotili. Více v tomto sporu nebylo možné dosáhnout, jelikož právnická osoba nemá nárok na náhradu nemajetkové újmy.

Abyste si mohli sami udělat názor, jak argumentuje odhalovač dezinformací Iluminátor, jehož články server Manipulatoři.cz běžně přebírá, přečtěte si následující články: Jak argumentuje Iluminátor?, Jak argumentuje Iluminátor? – 2. částJak argumentuje Iluminátor? – 3. část.

2 komentáře u „Obvodní soud pro Prahu 1 – Ministerstvo zdravotnictví nemá důkaz o tom, že virus SARS-CoV-2 reálně existuje“

  1. Tak v amerike by za to vysúdili aj mega :D…Povedal by som, že 50 000 je len symbolická čiastka…Minimálne 10x tak viac by bola reálna čiastka odškodenia vzhľadom k tomu o aké závažné poškodenie ide…

    Odpovědět
  2. Jde o jeden z více velice důležitých střípků nové mozaiky odhalení podvodů v alopatické medicíně. Většina lidí ani netuší, jaký vliv to (rozsudek) bude mít na běh událostí budoucích.

    Odpovědět

Napsat komentář

Pin It on Pinterest

Share This